Úterý, 30 dubna, 2024
novinky
Home Horoskopy Patříte mezi ně? Připravte se! Tyto 3 znamení zažijí drsný den

Patříte mezi ně? Připravte se! Tyto 3 znamení zažijí drsný den

-

Které tři znamení budou mít kvůli postavení hvězd a planet během měsíce září náročnější dny? Co vás čeká?

Pro koho bude září těžký?
Postavení hvězd a planet od začátku září nepřeje zejména třem znamením zvěrokruhu: Blížencem, Štírem a Rybám. Vnáší toxicitu do vztahů, ale i do pohledu na sebe sama, proto se v tomto období objeví i více sebepoškozování – nejen toho fyzického. Některé osoby začnou zcela sabotovat budoucnost, kvůli obavám, že jejich nic dobrého nečeká, jen zklamání. Na pohled mohou působit líně, ale je to spíše forma vzdání se, rezignace.

Stagnují namísto toho, aby se pohnuly dopředu. Pokud si uvědomíme nástrahy, které pro nás připravil září, můžeme si tyto problémy předem uvědomit a postavit se proti nim. Nesnažte se jim vyhýbat, protože cyklus se opakuje, naopak – řešte každý problém, který vás potká.

1) Blíženci: Hněv, který salátu na jiných zasáhne vás samotných
Na jedné straně se budete cítit zářivě a odbíjet všech potenciálních nepřátel zcela hravě, dokonce jejich dokážete vycítit, i když se skrývají mezi přáteli. V tomto období víte pořádně rozdávat hněv,

Chvílemi však můžete mít pocit, že bojujete proti neviditelnému nepříteli a v konečném důsledku svojí negativní energií, kterou ze sebe salátů, ohrožujete sebe samého. Zdá se, že jste vytvořili nereálné očekávání od sebe, úplně špatně jste si nastavili laťky a teď to házíte na jiných. V první řadě byste si měli uvědomit, že jedinou osobou, se kterou byste měli soutěžit, jste vy sami. Což zřejmě nebude jednoduché.

Je možné a velmi pravděpodobné, že hněv a frustrace, kterou vrháte na ostatních kolem sebe jsou způsobeny vaší vlastní chybou. Neznamená to, že jste špatný člověk, ale ukazuje na chyby, z nichž je třeba poučit, abyste mohli dále růst.

Vyhýbejte se situacím, kdy to, co nemůžete napravit, shodíte na ostatních. Oni nejsou problémem. Problém spočívá v nedostatku kontroly, kterou ve svém životě v dnešní době cítíte.

DIVA.SK
Žena ve znamení Blíženci je temperamentní a nevypočitatelná: Jaké jsou její tajemství, ale i šťastné …
2) Štír: Naučte se však rozloučit s tím, co vás brzdí
Štír prožívá měsíc plný výzev a je na něm, jak skončí a co si z nich vezme. Bez ohledu na to, zda jde o práci, která vás nebaví, zda přímo děsí nebo o vztah, který už dávno ztratil plamen, je čas udělat konec.

Čím více budete tuto symbolickou smrt oddalovat, tím hůře se budete cítit. Právě tímto je září pro vaše znamení typický.

V hloubi duše víte, že takto už dál nemůžete fungovat. Víte, že vaši nespokojenost nic nevyřeší a že ukončení problémové záležitosti je jediný způsob, jak se budete cítit opět naživu. Máte přece právo na vlastní štěstí a spokojenost.

FOTOGALERIE
Znamení Štír
Zdroj: Profimedia
Myslete na to, že tímto koncem se časy nekončí. Přijměte rozloučení s věcmi, které vás drží zaseknutých na jednom místě, abyste mohli přivítat lepší a světlejší budoucnost, která vám poskytne vše, co jste skutečně hledali.

3) Ryby: Jste nejhorším nepřítelem vůči sobě samému
Během zářijových dní se z vás stává váš osobní nejhorší nepřítel. Vrátí se vám obvinění a útoky, které jste během životě napáchali na jiných lidech, možná nechtěně či nepřímo. Udělali jste chyby a namísto jejich vyřešení přesouváte vinu na jiných. Právě takto jste mohli mnohým ublížit, bez ohledu na úmysl.

Umíte si přiznat svou vinu? Vnímáte to jako osobní útok? Je velmi těžké omluvit se a přiznat si, že jste se mýlili, ale měli byste to udělat – je to jen přijetí faktu, že nejste zcela dokonalý, ale jste normální člověk. Jen takto se vyhnete problémům.

Množství času jste promarnili hledáním nepřítele, kterým jste vlastně vy sám. Zaměřte se raději na to, jak můžete vyřešit problémy ve svém životě, abyste opět našli klid a proberte odpovědnost za své činy …

Mohlo by Vás zajímat

PR článek